УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ
КОМІТЕТ МІЖНАРОДНОЇ
РАДИ МУЗЕЇВ
UKRAINIAN NATIONAL COMMITTEE
OF THE INTERNATIONAL COUNCIL
OF MUSEUMS

icom commmunity


Візит в Україну президента ІКОМ Ганса-Мартіна Хінца

5–7 березня 2013 року в рамках лекційної програми проекту «Динамічний музей» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Національного художнього музею України, за підтримки Гьоте-інституту відбувся візит в Україну президента ІКОМ Ганса-Мартіна Хінца.

6 березня Доктор Хінц виступив перед музейними працівниками з лекцією на тему «Виклики та можливості. Музеї в глобалізованому світі» та взяв участь у засіданні президії національного комітету ІСОМ. На ньому обговорювалися питання стратегічного планування, значення Кодексу музейної етики та традицій національних комітетів. Президія Українського національного комітету ІСОМ ознайомила пана Хінца із ситуацією в українському музейному просторі та напрямками роботи на 2013 рік. Активна діяльність комітету була високо оцінена Президентом ІСОМ, який висловив ряд побажань і рекомендацій.

7 березня пан Ганс-Мартін Хінц мав можливість відвідати музеї та заповідники Києва, зокрема Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Національний музей Великої Вітчизняної війни, Національний заповідник Софія Київська.






Copyright © 2015 - 2016 ICOM Ukraine